Nybe-Villan

Hem   /   Nybe-Villan

Under 2023 och 2024 har Nybe Byggentreprenad jobbat fram ett koncept där drömmar möter rimlighet rent ekonomiskt och därmed skapat koncepthuset Nybe-Villan; Villan där vi har sänkt kvadratmeterpriset till en högst rimlig peng, för att fler ska ha råd att bygga sitt egna hem!

 

Nybe-Villan finns i 4 olika versioner: En villa på 103 kvadratmeter med planlösning typ A eller planlösning typ B och en större villa på 138 kvadratmeter med planlösning typ A-förlängt eller planlösning typ B-förlängt. Och då tänker du ”Jo, men en rejäl bit av det där försvinner av väggar?” Då skakar vi på huvudet och kan berätta att tack vare det tunna men extremt isolerande material vi nu väljer att använda oss av så minskar vi den yta som väggarna vanligtvis tar upp i en ”vanlig” villa med nästan hälften! På en 138 kvadrats Nybe-Villa får vi nämligen ett bortfall på mindre än 8% av boarean när väggarna smälls upp, det vill säga 11 kvadratmeter, medan det enkelt blir det dubbla i en ”vanlig” villa på samma byggarea. Boarean kontra byggarean är med det sagt en riktigt unik sak med villan, för vi får helt enkelt ut mer boarea för pengarna!

 

Trots att villan är en riktig godbit rent ekonomiskt har det inte tummats någonstans vad gäller kvalité och bekvämlighet och dessutom har vi skapat en riktigt fin energiklassning på villan, vilket plånboken också gillar!

 

Kontakta oss idag för att veta mer!